Stijlvolle tabletbehuizing

De stijlvollle tabletbehuizing kan gemonteerd worden op een tafel- en vloerstandaard. Ook kan de tabletbehuizing op de wand of op glas worden gemonteerd.

Profesionele Vloerstandaard

De stijlvolle tabletbehuizing is gemaakt van hoogwaardig gepoedercoat staal. Dankzij de nauwkeurige productie processen kan er een hoogwaardige kwaliteit worden gewaarborgt worden. Dit maakt de tablet behuizing uitermate geschikt voor presentatie doeleinde zoals beursen of openbare ruimtes als bibliotheken, vergaderruimtes, recepties enzovoort.

Scherpe prijs
Gezien de hoge kwaliteit van afwerking kunnen we zeggen dat we de beste prijs-kwaliteit verhouding hebben in Nederland. Veelal uit voorraad leverbaar.
Stijlvol design

Het robuuste uiterlijk en de strakke poedercoat afwerking zorgt voor een profesionele presentatie van uw bedrijfappplicatie. 

Duurzaam
Door de sterke eigenschappen van roestvast staal beschikt het materiaal over een hoge oxiderende gevoeligheid. Dit houdt in dat het materiaal niet zal gaan roesten. Ook de sterkte eigenschappen van rvs zijn hoger ten opzichte van aluminium behuizingen.
Scherpe prijs
Dankzij vernieuwde technieken met betrekking tot de productie kunnen de behuizingen tegen een scherpe prijs worden geleverd.