Touchpannel Case

Project Touchpannel Case

In opdracht van het bedrijf Go Bright is vanaf september hard gewerkt aan het maken van een totaal nieuw design product. Het doel van dit project was het maken van een tablet behuizing.

Project Details

Client Go Bright
Date 14-9-2017
Skills Product engineering design

Design

Het belangrijkste aspect bij dit project was het design. Een strak en stijlvol design stond was een belangrijk ontwerp aspect. Daarbij kwam dat het product duurzaam en gebruiksvriendelijk moest zijn in omgang. De touchpannel case wordt in openbare ruimtes toegepast en moet hierdoor bestand zijn tegen veelvuldig gebruik. Het materiaal dat hiervoor wordt toegepast is geslepen rvs, veelal toegepast in bijvoorbeeld; badkamers, keukenbladen, trapleuningen. Omdat dit materiaal voldoet aan de Industrial design look en het strakke en stijlvolle afwerking is dit product tot een boegbeeld van Dekker Industrial Design benoemd.

Prototyping

Na de ontwerpfase waar veel aandacht is gestoken aan de vormgeving is het product verder ontwikkeld tot een prototype. In het eerste prototype ondervond het product hier en daar wat schoonheidsfoutjes. Deze zijn, dankzij enkele technische aanpassingen in het volgende prototype verholpen. Inmiddels zijn de eerste 20 stuks geproduceerd en op de markt.