Mounting Lift

Project Description

Grote monitoren van merken als LG, Prowise, Benq worden in steeds grotere maten gebruikt in bijvoorbeeld; boardrooms, scholen, presentatieruimtes enzovoort. De vraag wordt steeds groter eveneens als de grootte en daarbij het gewicht. Hierbij komt dat er veelvuldig gebruik wordt gemaakt van touchscreens met afmetingen tot wel 213 cm diagonaal gemeten. Het probleem is dat de afmetingen en het gewicht van deze schermen steeds meer toeneemt.

Project Details

Client Aenc groep
Date 14-4-2016
Skills Product engineering

Zelfstandig en eenvoudig

Zelfstandig en eenvoudig, dit is hetgeen waar deze lift aan zal moeten voldoen. Een monteur moet zelfstandig volledig automatisch een touchscreen eenvoudig kunnen monteren met behulp van deze Mounting Lift. In samenwerking met AENC Groep zijn we hiervoor met een passende oplossing gekomen.

Project Feature

De Mounting Lift heeft een maximaal laadvermogen van 225.5 kg en kan tot wel 1.30 meter uitreiken. De Mounting Lift bevat een uitstekende mobiliteit tegenover vergelijkbare montage liften. Ook is de lift voor meerdere toepassingen inzetbaar. Voor meer informatie druk op de knop hieronder

Bent uw geintresserd en wilt u meer weten of zit u zelf ook met een probleem